1 Kasım 2012 Perşembe

Yahu Bu Kadınlar Ne İster?

Senelerdir herkesin birbirine sorduğu ve bir türlü içinden çıkamadığı, üzerine kitaplar yazılan, filmler çekilen konudur kadınlar ne ister...
Kiminin içki sofrasında "Kanka bu kadının benimle derdi ne? Ne yapsam yaranamıyorum hatuna..." diye yakındığı,
Kiminin "Ne istiyorsun be kadın!" diye haykırdığı,
Kimininse "Ben aslında ne istiyorsa yapıyorum ama hala mutlu olmuyor..." diye söylendiği meşhur konudur bu.

Bu konuyu çözüme ulaştıran veya konuyu tam anlamıyla kavramış olan kişi henüz yer yüzünde bulunmamakla birlikte, çok zor değildir aslında kadınların ne istediğini anlamak. Hadi gelin birlikte bakalım...

Sevgili erkekler,
Bakın bu kıyağımı unutmayın şimdi sadece sizin için kısaca anlatmaya çalışacağım standart bir kadının neler istediğini...

Öncelikle kadınları birazcık da olsa ANLAMAYA çalışın.
Olaylara yüzeysel bakmayın biraz empati yapmayı deneyin, bir erkek kafasıyla kadın tarafından bakabilmek çok zor biliyorum ama en azından çaba gösterin ve en önemlisi de çaba gösterdiğinizi karşınızdaki kadına HİSSETTİRİN.

Karşınızdaki kadına DEĞER verin; ama kendi içinizde değil, verdiğiniz değeri karşınızdaki kadına HİSSETTİRİN.
Misal: O Fenerbahçe-Galatasaray maçını bir gün izlemeyiverin, maç saati kız arkadaşınız/eşinizle güzel bir akşam yemeği yiyin. Ve bunu yaparken lütfen daha sonra başımıza KAKMAYIN.(Şimdi içinizden "Bu mu yani değer kavramı?" diyorsunuz ama unutmayın ki  "Şeytan ayrıntıda gizlidir.")

Geldik esas hassas noktaya, ne mi?
Tabi ki İLGİ...
Kadınların en çok sevdiği şeydir karşıdaki erkeğin ona ilgi göstermesi. Tabi ki tüm işinizi bırakıp sabah akşam  kız arkadaşınızla/eşinizle ilgilenin demiyorum ama arada bir ilginizi ona HİSSETTİRİN.
Çünkü kadınlar sever arada bir arayıp sorulmayı, toplantı aralarında atılan ufak mesajları...(Evet şekilci miyiz, şekilciyiz ama böyleyiz yapacak bir şey yok.)

Tamam biliyoruz seviyorsunuz ve bunu her daim söylemeye gerek duymuyorsunuz ama arada sırada karşınızdaki kadına onu sevdiğinizi söyleyin. Minik jestler yapın, ufak sürprizler yapın... Yani demek istediğim sadece kendinizi değil, karşınızdakini de sevdiğinizi GÖSTERİN.
İçinizde yaşamayın sevginizi, çünkü kadınlar sevildiğini GÖRMEK ve DUYMAK ister. Biz sizin içinizi bilmiyoruz kısacası :)

Liste yapmaya kalkışsam bu yazı uzar gider...
Size bir sır vereyim mi? Aslında tek kadınların istediği tek şey karşısındaki erkek tarafından sevildiğinin hissettirilmesidir.
Anahtar kelime budur: "Sevildiğini hissetmek".
Çünkü bunu hisseden kadın, kendini güvende hissedecek ve devamında kafasındaki, erkeğine dair tüm soruları, teorileri, kurmacaları yıkmış olacaktır.
Sevildiğini hissetmeyen bir kadın mutsuz olur ve mutsuz olduğu oranda karşısındakini de mutsuz eder.

İşte sevgili erkekler olay bu kadar basit. Kadınınıza onu sevdiğinizi hissettireceksiniz sadece. Nasıl mı?
Onu da siz bulun :)
                                                                                                               
Merak etmeyin devamı gelecek...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder